Ga naar de content van deze pagina.
Let op !

De gemeentelijke openluchtzwembaden gaan 15 juni weer open! In eerste instantie wordt het banenzwemmen, zwemlessen en verenigingszwemmen opgestart. In de komende periode bekijken we de mogelijke openstelling voor het recreatieve zwemmen. We volgen uiteraard de landelijke richtlijnen om de veiligheid te garanderen. De lestijden van zwemlessen en het banenzwemmen kunnen in de loop van het seizoen worden aangepast, als de coronamaatregelen een verdere openstelling van het bad toelaat. Tevens is er een risico dat het bad moet sluiten als de coronamaatregelen worden verzwaard. 

Informatie over prijzen, openingstijden, locaties, regels, zwemlessen en verkoop van abonnementen

De zwemabonnementen zijn geldig voor zowel zwembad "Haestinge" in Sint-Maartensdijk als voor zwembad "De Spetter" in Tholen.


Let op!  Leest u goed het protocol zwemles(pdf301 KB) en protocol banenzwemmen(pdf304 KB) voordat u naar het zwembad komt!


Voorverkoopdagen bij de zwembaden

Let op! Er is dit jaar geen online voorverkoop. U kunt tijdens de voorverkoopdagen op 2 tot en met 4 juni  uw producten aanschaffen. Ook kunt u vanaf 15 juni bij de zwembaden producten aanschaffen. 


Tijdens de voorverkoopdagen kan er een abonnement worden aangeschaft voor het banenzwemmen en kan er worden ingeschreven voor de zwemlessen. U kunt kiezen voor 1 of 2 keer per week zwemles. Bij voorkeur pinnen in verband met de coronamaatregelen.


Tijdens de volgende voorverkoopdagen kunt u:

  • producten aanschaffen/activeren bij de receptie van de zwembaden;
  • zwemles(sen) vastleggen. Hiervoor heeft u het legitimatiebewijs per leszwemmer nodig;
  • digitaal pasfoto's laten maken (dit kan ook tijdens uw eerste bezoek aan het zwembad).


Contactgegevens van de twee gemeentelijke zwembaden