Ga naar de content van deze pagina.
Let op !

De gemeentelijke openluchtzwembaden zijn 15 juni weer opengegaan voor banenzwemmen, zwemlessen en verenigingszwemmen. Vanaf maandag 13 juli gaan de zwembaden ook open voor recreatief zwemmen voor alle leeftijden. We volgen uiteraard de landelijke richtlijnen om de veiligheid te garanderen. Er is een risico dat het bad moet sluiten als de coronamaatregelen worden verzwaard. 

Informatie over prijzen, openingstijden, locaties, regels, zwemlessen en verkoop van abonnementen

De zwemabonnementen zijn geldig voor zowel zwembad "Haestinge" in Sint-Maartensdijk als voor zwembad "De Spetter" in Tholen.


Let op!  Leest u goed het protocol zwemles(pdf301 KB) en protocol banenzwemmen(pdf304 KB) voordat u naar het zwembad komt!


Recreatief zwemmen en online reserveren

De huidige situatie rondom het coronavirus laat het toe om de zwembaden ook te openen voor recreatief zwemmen, natuurlijk wel met restricties en een duidelijk protocol. Er is altijd een kans dat we aantallen moeten afschalen of de baden moeten sluiten als de coronamaatregelen worden verzwaard. Vanaf maandag 13 juli is het recreatief zwemmen voor alle leeftijden mogelijk!


  • Per tijdsblok zijn er 100 personen welkom per zwembad en mag iedereen het water in.
  • Volwassenen moeten 1,5 meter afstand houden tot andere bezoekers, zowel op het perron als op het gras.
  • Kinderen tot 18 jaar hoeven op het perron en het gras onderling geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand.
  • Het peuterbad in zwembad "Haestinge" blijft helaas gesloten in verband met de kwaliteit van het peuterbad. Bij het ondiepe deel van het zwembad kunnen de kinderen recreëren. In zwembad "De Spetter" wordt het peuterbad zo spoedig mogelijk gereed gemaakt voor gebruik!

Let op! Online reserveren is noodzakelijk om te voorkomen dat het te druk wordt op het zwembad. Reserveren kan vanaf 10 dagen van te voren. Per tijdsblok kunnen er 100 mensen worden toegelaten. Als dit goed gaat kan dit aantal nog worden verhoogd naar 120 tot 150 personen. Hierbij geldt steeds 'vol is vol'! De eerste keer dat u online reserveert, is het nodig om een account aan te maken. De keren daarna is het gemakkelijker om een reservering te doen. Een bewijs meenemen naar het zwembad is niet nodig. Alleen het noemen van je naam is voldoende. Het is helaas niet mogelijk om zonder reservering naar het zwembad te komen.


Banenzwemmen en zwemlessen

Banenzwemmen blijft op dezelfde tijdstippen mogelijk en is voor iedereen toegankelijk! Voor het banenzwemmen liggen de inschrijflijsten op de zwembaden. De zwemlessen zitten momenteel vol!


(Voor)verkoop bij de zwembaden

Let op! Er is dit jaar geen online voorverkoop. Voor de aanschaf van abonnementen, 12-badenkaarten en losse kaartjes kunt u tijdens de reguliere openingstijden bij de kassa van de zwembaden terecht.


Bij voorkeur pinnen in verband met de coronamaatregelen.


Tijdens de verkoop kunt u:

  • producten aanschaffen/activeren bij de receptie van de zwembaden;
  • digitaal pasfoto's laten maken (dit kan ook tijdens uw eerste bezoek aan het zwembad).


Contactgegevens van de twee gemeentelijke zwembaden