Ga naar de content van deze pagina.
Let op !

Vanwege de huidige omstandigheden van het coronavirus zijn wij genoodzaakt de gemeentelijke zwembaden tot nader bericht gesloten te houden. Omdat het vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op dit moment niet duidelijk is wat de lengte van het zwemseizoen is, wordt de online voorverkoop van seizoensabonnementen stilgelegd. De mensen die reeds hun aankoop hebben gedaan, krijgen het betaalde bedrag teruggestort op hun rekening. Wij betreuren de huidige stand van zaken, maar waarborgen de gezondheid van onze inwoners. Uiteraard hopen we zo spoedig mogelijk open te kunnen gaan. 

Informatie over prijzen, openingstijden, locaties, zwemlessen en verkoop van abonnementen

Tijdens de voorverkoop geldt een korting van € 5,00 op het abonnement van de hoofdaanvrager plus een extra korting van € 5,00 voor de hoofdaanvrager in verband met de sluitingen in 2019. Op de andere producten is geen korting mogelijk. Na de voorverkoop kunt u aan de recepties van de zwembaden, tijdens de reguliere openingstijden, producten aanschaffen. De voorverkoopkorting is dan niet meer geldig. 


Mocht u problemen hebben met het invullen van het digitaal formulier, dan kunt u tijdens de voorverkoopdagen langs de receptie van uw zwembad komen.


De zwemabonnementen zijn geldig voor zowel zwembad "Haestinge" in Sint-Maartensdijk als voor zwembad "De Spetter" in Tholen.


Voorverkoopdagen bij de zwembaden

Tijdens de volgende voorverkoopdagen kunt u:

  • producten aanschaffen/activeren bij de receptie van de zwembaden;
  • zwemles(sen) vastleggen. Hiervoor heeft u het legitimatiebewijs per leszwemmer nodig;
  • digitaal pasfoto's laten maken (dit kan ook tijdens uw eerste bezoek aan het zwembad).


Contactgegevens van de twee gemeentelijke zwembaden