Conditie plein Burgemeester Baasstraat Sint-Annaland

Project herinrichting plein Burgemeester Baasstraat Sint-Annaland

De gemeente Tholen heeft het plein bij de Burgemeester Baasstraat in Sint-Annaland een kwaliteitsimpuls gegeven.

Burgerparticipatie en definitief ontwerp

Om een plan te maken dat aansluit bij de wensen van de omwonenden van de Burgemeester Baasstraat hebben we een enquĂȘte uitgezet. Op basis van de reacties hierop maakten we een concept-ontwerp. Op dit concept-ontwerp ontvingen we diverse reacties. Op basis hiervan hebben we het ontwerp van het plein tussen de garageboxen nog wat aangepast. Het definitieve ontwerp hebben we inmiddels uitgevoerd.

Het plein ziet er na de uitgebreide opknapbeurt weer mooi uit. Heringericht met keurige bestrating, betere afwatervoorzieningen, zitbanken en veel groen. Op de foto is dat goed te zien. Ook het gezellige samenzijn met de bewoners tijdens de ingebruikname. Waar wethouder Corniel van Leeuwen de bewoners bedankte voor hun geduld en ongemak in het laatste kwartaal van 2023 en het eerste kwartaal in 2024.

De gemeente trakteerde de omgeving op friet, snack en een drankje. De bewoners reageerden verheugd en zijn blij met de herinrichting. Zij hadden woensdagmiddag 29 mei een kleine voorproef van een opgezette burendag.

Kijk hier https://youtu.be/lN2fLN1DK3E naar de video over de opknapbeurt.

Bekijk het definitief ontwerp Herinrichting Burgemeester Baasstraat Sint-Annaland (pdf, 439 KB)