Jeugd- en Jongerenwerk

De jongerenwerkers van de gemeente Tholen zetten zich in voor het welzijn van Thoolse jongeren tot 23 jaar. Samen met de buurtsportcoaches vinden zij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de gemeente. De jongerenwerkers en buurtsportcoaches werken in teamverband samen onder de naam 'Jij op Tholen'.

Jongerenwerkers

De jongerenwerkers zijn er voor jongeren tot 23 jaar. Zij ondersteunen de jongeren in de vorm van een luisterend oor, een activiteit of gesprek. De jongere kan bijvoorbeeld met vragen over zichzelf, vrienden, thuis, school, werk of de coronamaatregelen terecht bij de jongerenwerkers. Als de jongerenwerkers de jongeren ontmoeten, wordt samen gekeken wat het beste bij hen past om weer een stap vooruit te kunnen maken.

Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Voor alle leeftijden dus. De buurtsportcoaches streven ernaar dat alle inwoners actief zijn en blijven op sportief en cultureel gebied. De buurtsportcoaches doen dit door het organiseren van (vaste) activiteiten. Zij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Team Jij op Tholen

Het team 'Jij op Tholen' bestaat uit:

  • Jongerenwerker Mazzy Korkmaz
  • Jongerenwerker Evy Janse
  • Buurtsportcoach Vera Havermans (kernen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Stavenisse en Sint-Annaland)
  • Buurtsportcoach Jurgen Nuijten (kernen Oud-Vossemeer en Tholen)
  • Buurtsportcoach Harmen Joppe (kernen Poortvliet, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk)
  • Buurtsportcoach Tijn Verbrugge (gezondheid en leefstijl)

Voor vragen en ideeën kunt u telefonisch contact opnemen met het team via het algemene telefoonnummer 14 0166 of een e-mail sturen naar jijoptholen@tholen.nl.

Website: jijoptholen.nl

Facebook Jongerenwerk Jij Op Tholen (link naar externe website)

Facebook Jij Op Tholen (link naar externe website)