Tarieven, abonnementen en zwemlessen

 • Seizoenabonnement/banenzwemmen abonnement eerste persoon: € 70,-
 • Seizoenabonnement/banenzwemmen abonnement tweede persoon: €65,-
 • Seizoenabonnement/banenzwemmen abonnement derde persoon: €35,-
 • Seizoenabonnement/banenzwemmen abonnement vanaf vierde persoon: €10,-
 • Zwemleskaart 1x les in de week (inclusief seizoenabonnement): €140,-
 • Zwemleskaart 2x les in de week (inclusief seizoenabonnement): €210,-

Zwembadpas

Om een product te gebruiken, dient u per persoon een zwembadpas aan te schaffen. Deze kosten zijn € 3,50 per pas. Deze pas is uw eigendom en deze kan elk seizoen opnieuw worden gebruikt. Uw pas is persoonsgebonden. Om vast te kunnen stellen dat de betreffende pas uw eigendom is, maken we gebruik van een pasfotofunctie. Wanneer u al een pas heeft, kunt u deze blijven gebruiken en hoeft er geen nieuwe pas te worden aangeschaft.

Kinderen tot 2 jaar

Kinderen tot 2 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang tot de gemeentelijke zwembaden. De kinderen dienen begeleid te worden door een begeleider (18+). Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van het kind zijn. De begeleider is in het bezit van een geldig toegangsbewijs.

Veiligheid voor onze zwemmers

Het team doet zijn uiterste best om iedereen veilig te laten zwemmen.

Bij het aanschaffen van een product gaan wij ervan uit dat abonnementhouders beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Hiermee bedoelen we het A-diploma (of gelijkwaardig diploma/vaardigheid). Indien een persoon hier niet over beschikt, dient u dit aan te geven bij de receptie van het zwembad. Personen die niet beschikken over voldoende zwemvaardigheid, dienen begeleid te worden door een begeleider (18+) in badkleding. Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van de zwemmer zijn. Deze zwemmers dragen altijd drijfhulpmiddelen aan het lichaam. Het diepe bad is voor hen niet toegankelijk.

Zwemmers met een medische beperking, wat een nadelig effect kan hebben op eigen veiligheid, dienen dit vooraf te melden bij het personeel.

Eenmalig toegangsbewijs (geldig voor 1 zwembadbezoek)

 • Eénmalig toegangsbewijs € 3,70
 • Als het zwembad verschillende momenten van opening heeft op dezelfde dag, dan is uw toegangsbewijs alleen geldig voor 1 van de momenten.

Gezinsabonnementen

Deze zijn bedoeld voor gezinsleden, welke aantoonbaar op hetzelfde adres wonen.

12-Badenkaart

 • Om dit product te kunnen gebruiken, dient u een zwembadpas in uw bezit te hebben
 • Op de 12-badenkaart is geen korting mogelijk
 • De prijs van een 12-badenkaart is € 37,-
 • De 12-badenkaart is twee seizoenen geldig. Restitutie is niet mogelijk.

Zwemleskaarten

 • Zwemleskaarten voor 2 maal per week les zijn alleen voor de lessen naar het A-diploma toe
 • Vanaf het B-diploma is de mogelijkheid om 2 maal per week te lessen niet aanwezig, restitutie van lesgeld is niet mogelijk
 • Bij het 2 maal per week lessen, vinden de lessen altijd plaats op zaterdagochtend en 1 avond door de weeks.

Verenigingen, scholen en groepen

Voor verenigingen, scholen of andere groepen van personen, zonder instructie en toezicht van gemeentewege, per uur € 40,-.

De vereniging, school of groep kan kiezen voor verhuur zonder toezicht en instructie vanuit de gemeente. In dat geval dient de vereniging, school of de groep, voorafgaande aan het gebruik van het zwembad aan te kunnen tonen dat ze over voldoende gekwalificeerde toezichthouders beschikt. Gekwalificeerde toezichthouders zijn in het bezit van een diploma Life Guard of Zwemmend Redden voor Zwembaden, daarnaast dient minimaal 1 aanwezige in het bezit te zijn van een geldig EHBO-diploma. De verantwoording voor het houden van toezicht is dan geheel en alleen voor de vereniging, school of groep.

De vereniging, school of groep kan ook kiezen voor verhuur inclusief een toezichthouder en/of instructeur. In dat geval is de verantwoording voor het houden van toezicht voor de gemeente Tholen. Per toezichthouder en/of instructeur van gemeentewege, per uur € 49,- extra, naast verhuur van het zwembad. Het aantal toezichthouders bij verhuur in overleg met de zwembadmanager.