Tarieven en abonnementen

Op deze pagina leest u informatie over de tarieven en abonnementen van de gemeentelijke zwembaden De Spetter in Tholen en zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk. Tijdens de voorverkoopdagen en tijdens openingstijden kunt u bij de receptie van beide zwembaden producten kopen. 

Wanneer u tijdens voorverkoop een seizoenabonnement of zwemleskaart aanschaft, ontvangt u een korting van € 5,- op het abonnement van de hoofdaanvrager. Na deze periode gelden bij aanschaf van deze producten de reguliere tarieven. Let op! Zwemleskinderen zijn uitgesloten van de gezinskorting. Per leszwemmer is een legitimatiebewijs nodig. De 12-badenkaart kan niet met korting worden gekocht.

Tarieven 2024

Wat   Kosten
Toegangspas Eenmalige aankoop € 3,50 per persoon
Los toegangsbewijs per bezoek   € 4,00 per persoon
Los toegangsbewijs tot 2 jaar Kind jonger dan 2 jaar op 5 mei 2024 gratis
12-badenkaart Eén seizoen geldig € 40,00
Abonnement per persoon (seizoensgebonden)   € 72,00
Gezinsabonnement (seizoensgebonden) 2 personen € 144,00
Gezinsabonnement (seizoensgebonden) 3 personen € 180,00
Gezinsabonnement (seizoensgebonden) Vanaf 3 personen of meer € 180,00 + € 10,00 voor elk volgend gezinslid
  • Abonnementen: zijn persoonsgebonden en geldig voor zowel het zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk als het zwembad De Spetter in Tholen.
  • Gezinsabonnementen: zijn bedoeld voor gezinsleden, welke aantoonbaar op hetzelfde adres wonen.
  • Los toegangsbewijs: Geldt voor de hele dag. Het bonnetje van uw toegangsbewijs moet u kunnen laten zien als hierom wordt gevraagd.
  • Kinderen tot 2 jaar: gratis toegang, onder begeleiding van 18 jaar of ouder. Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van het kind zijn. De begeleider is in het bezit van een geldig toegangsbewijs.
  • 12-badenkaart: Om dit product te kunnen gebruiken, moet u een zwembadpas kopen of al in uw bezit te hebben. Er is geen korting mogelijk op de 12-badenkaart. Kaart is niet te koop in de voorverkoop. De 12-badenkaart is 1 seizoen geldig. Restitutie is niet mogelijk.

Toegangspas

Om een product te gebruiken, dient u per persoon een toegangspas aan te schaffen. Deze kosten zijn € 3,50 per pas. Deze pas is uw eigendom en deze kan elk seizoen opnieuw worden gebruikt. Uw pas is persoonsgebonden. Om vast te kunnen stellen dat de betreffende pas uw eigendom is, maken we gebruik van een pasfotofunctie. Wanneer u al een pas heeft, kunt u deze blijven gebruiken en hoeft er geen nieuwe pas te worden aangeschaft.

Tarieven zwemles

Wat   Kosten
Zwemles 1 keer per week   € 144,00
Zwemles 2 keer per week Kan alleen voor A-dploma € 216,00
Zwembadpas Eenmalig aanschaffen per persoon € 3,50
De kosten voor zwemles bestaan uit een zwemleskaart en seizoensabonnement voor 1 persoon. Zwempas moet apart worden gekocht.

Zwemleskaarten

  • Zwemleskaarten voor twee keer per week les zijn alleen voor de lessen naar het A-diploma toe.
  • Vanaf het B-diploma is het niet mogelijk om twee keer per week zwemles te volgen, restitutie van lesgeld is niet mogelijk.
  • Bij het twee keer per week zwemles, vinden de lessen altijd plaats op zaterdagochtend en éém avond doordeweeks. Dit onder voorbehoud, het rooster kan worden aangepast.

Meer informatie over zwemlessen leest u op de webpagina 'Zwemlessen'.

Verenigingen, scholen en groepen

  • Voor verenigingen, scholen of andere groepen zijn de kosten zonder toezicht per uur € 45,00. 
  • Voor verenigingen, scholen of andere groepen met 1 toezichthouder zijn de kosten per uur € 95,00.

Meer informatie bij de receptie van het zwembaden.

Veiligheid voor onze zwemmers

Het team doet zijn uiterste best om iedereen veilig te laten zwemmen.

Bij het aanschaffen van een product gaan wij ervan uit dat abonnementhouders beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Hiermee bedoelen we het A-diploma (of gelijkwaardig diploma/vaardigheid). Indien een persoon hier niet over beschikt, dient u dit aan te geven bij de receptie van het zwembad. Personen die niet beschikken over voldoende zwemvaardigheid, dienen begeleid te worden door een begeleider (18+) in badkleding. Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van de zwemmer zijn. Deze zwemmers dragen altijd drijfhulpmiddelen aan het lichaam. Het diepe bad is voor hen niet toegankelijk.

Zwemmers met een medische beperking, wat een nadelig effect kan hebben op eigen veiligheid, dienen dit vooraf te melden bij het personeel.