Maatregelen om verspreiding van het virus te beperken

Opnieuw kunnen we een stap vooruit zetten in de corona-aanpak. We starten een nieuw hoofdstuk en gaan van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Lees welke maatregelen het kabinet heeft genomen op 24 juni 2020. Dit alles is ook te lezen via een overzichtelijke factsheet(pdf1 MB) van Rijksoverheid.

Nog steeds geldt:

• Heeft u klachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Vermijd drukke plekken en reis zoveel mogelijk buiten de spits
  • Werk zoveel mogelijk thuis

Dienstverlening

Vanaf dinsdag 2 juni is het gemeentehuis weer geopend op de gebruikelijke tijden van 8.30 tot 16.30 uur.
Dit geldt ook voor de donderdagavondopenstelling van 18.00 tot 20.00 uur.

Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst en volgen in ons dagelijkse werk de richtlijnen van de landelijke overheid. Wij vragen u alleen op het gemeentehuis te komen als u geen verkoudheids- of griepklachten heeft.