Landelijke persconferentie

Tijdens de landelijke persconferentie van vrijdagavond 28 mei 2021 hebben demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bekend gemaakt hoe het verder gaat met de coronamaatregelen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Rijksoverheid.

Nog steeds geldt:

• Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u testen!
  • Werk zoveel mogelijk thuis
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was vaak uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Draag vanaf 13 jaar een mondkapje waar dat verplicht is
  • Schud geen handen
  • Ga niet naar drukke plekken

Bekijk de algemene maatregelen op de site van de Rijksoverheid. U kunt ook op deze site terecht voor de laatst bijgewerkte versie van de basisregels en een overzicht van hoe te handelen bij ziekte, klachten, testen, etc.

CoronaMelder-app

Voor het downloaden van de CoronaMelder-app kunt u terecht in de App Store. Meer informatie over het gebruik van de app vindt u op de site www.coronamelder.nl of via de helpdesk: 0800-1280. Het gebruik van de CoronaMelder is te allen tijde vrijwillig. Misbruik van de CoronaMelder-app kunt u melden op telefoonnummer 088-1205100. Dit telefoonnummer is bereikbaar onder kantooruren, van 9.00 tot 17.00 uur.

Dienstverlening

Het gemeentehuis is geopend op de gebruikelijke tijden van 8.30 tot 16.30 uur.
Dit geldt ook voor de donderdagavondopenstelling van 18.00 tot 20.00 uur.

Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst en volgen in ons dagelijkse werk de richtlijnen van de landelijke overheid. Wij vragen u alleen op het gemeentehuis te komen als u geen verkoudheids- of griepklachten heeft.