Trouwambtenaar Theun Aarnoudse

Als rasechte Zeeuw, van Thoolse bodem, voel ik me betrokken bij het Thoolse wel en wee. Als zelfstandig ondernemer ontmoet ik veel mensen. Vrijwilligerswerk en betrokkenheid binnen de kerkelijke gemeente brengen mij in contact met mensen in soms totaal andere situaties. Het boeit me om, juist soms totaal verschillende, personen te ontmoeten. Ik kan genieten van een goed stuk klassieke muziek en mooie fiets- en wandeltochten. 

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn

Een prachtig moment op misschien wel de belangrijkste dag in jullie leven: de huwelijksvoltrekking! Bij het sluiten van het huwelijk laat het bruidspaar zien en horen dat zij de toekomst, als man en vrouw, met elkaar willen aangaan. Het is meer dan alleen even ja zeggen en een handtekening zetten. Op dat moment beloven en bevestigen twee personen dat zij voor het leven als één zullen zijn. Als trouwambtenaar wil ik samen met jullie van dit moment een heel bijzonder moment maken. Ik ervaar het als een voorrecht als ik hierbij een rol mag spelen. 

Jullie dag

In een uitvoerig kennismakingsgesprek bespreken we samen jullie wensen en mogelijkheden omtrent de ceremonie. Naast de bekende formaliteiten maak ik mijn toespraak het liefst zo persoonlijk mogelijk en helemaal op jullie afgestemd. Zoals elk bruidspaar uniek is, zo zal mijn toespraak ook elke keer uniek zijn. In mijn toespraak zal ik als christen, wanneer dit mogelijk en gewenst is, zeker aandacht geven aan de diepere betekenis van het huwelijk.

Kernwoorden

Persoonlijk, humor, serieus, een lach en een traan.

e-mail: taarnoudse@solcon.nl