Collage Rianne van Duivenbode

Trouwambtenaar Rianne van Duivenbode

Ik ben in 1965 geboren en ook opgegroeid in Fijnaart. Na mijn studie ben ik gaan werken op montessorischool De Kraal. Zodoende ben ik met mijn man in Tholen gaan wonen. Later ben ik met mijn gezin in Oud-Vossemeer gaan wonen, waar ik nu nog steeds met veel plezier woon en werk in mijn Kunstwerkplaats Art-co.

Vrije tijd

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt; ik geniet elke dag van het maken van kunst. Ik teken al jaren met inkt en pastelkrijt en maak graag sprookjesachtige illustraties. Naast het tekenen en creatief bezig zijn, wandel ik graag, waarbij ik geniet ik van de Zeeuwse natuur. Ik sluit mijn dag graag af met een goed boek op schoot en een zacht muziekje aan.

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn

Ik vind het bijzonder dat ik, als trouwambtenaar, deel mag uitmaken van wat voor velen één van de mooiste dagen van hun leven is. De trouwdag is de dag waarop twee mensen in het huwelijk treden of hun partnerschap laten registreren en zij, in aanwezigheid van getuigen, naasten en vrienden, hun keuze voor een wettelijke verbintenis willen vastleggen. Dat hele afwisselende en persoonlijke maakt het tot een prachtige taak en een eer om te doen. 

e-mail: 

Jullie dag

Ik kijk er naar uit te luisteren naar jullie verhaal om samen een persoonlijke kleur te geven aan het officiële deel van de feestelijke dag. Het is jullie dag, jullie hoogtepunt van verbinden en geluk. Ik hecht er dan ook belang aan dat de toespraak de kleur heeft van jullie verhaal, overtuiging of levensfilosofie! Ik ga ervoor dat jullie na jaren nog warm worden van deze dag. 

Kernwoorden

Gevoel voor luchtigheid en diepgang, persoonlijke sfeer, en een kwinkslag van humor en ernst.

e-mail: rianvduivenbode@zeelandnet.nl