Trouwambtenaar Niels van Oudenaarde

Ik ben in 1990 geboren in Sint-Annaland en ik mag mezelf de jongste trouwambtenaar van de gemeente Tholen noemen. Na geboren te zijn in Sint-Annaland ben ik er ook getogen en ik woon er nog steeds met veel plezier. Ik werk bij de gemeente Tholen als Procesverbeteraar/Zaaksysteembeheerder. Een brede en interessante functie, waarbij ik te maken heb met de hele ambtelijke organisatie en gemeentelijke processen.

Vrije tijd

Als trotse inwoner van Sint-Annaland zet ik me graag via diverse vrijwilligersfuncties in voor ons mooie dorp. Naast bestuurslid van Dorpsgemeenschap Sint-Annaland ben ik ook bestuurslid (en muzikant) bij Koninklijke Fanfare Accelerando, voorzitter van Stichting Sinterklaas in Sint-Annaland en lid van de Activiteitencommissie van Ondernemersvereniging Activa. Stilzitten zit niet echt in mijn aard; ik ben graag bezig en help graag anderen. Verder hebben Sint-Annaland en onze gemeente Tholen alles wat je maar wilt om te kunnen ontspannen. Maar ik houd ook wel van een vakantie wat verder weg.

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn

Trouwambtenaar zijn is een geweldig mooi vak! Als trouwambtenaar kan ik echt iets betekenen voor mensen. Voor het bruidspaar, maar ook voor bijvoorbeeld de ouders, kinderen of verdere familie en aanwezigen. Het is bijzonder en een enorme eer om een bijdrage te mogen leveren aan het moment waarop twee geliefden elkaar het mooiste geschenk geven: het ja-woord.

Jullie dag

De dag waarop jullie elkaar trouw beloven is één van de mooiste dagen in jullie leven. Daarom moet jullie dag ook écht jullie dag zijn en onvergetelijk worden. Samen bereiden we de ceremonie voor tijdens een persoonlijk gesprek. Hoe die ceremonie er in mijn ogen uitziet? Ontspannen, luchtig waar het kan, serieus waar het nodig is en ik vertel graag jullie persoonlijke verhaal.

Kernwoorden

Persoonlijk, ontspannen, vleugje humor.

e-mail: niels.vanoudenaarde@tholen.nl