Trouwambtenaar Marcia Konings-Goedegebuure

Ik ben geboren in het ziekenhuis in Bergen op Zoom en opgegroeid in Scherpenisse. In 2008 ben ik verhuisd naar Poortvliet, waar mijn man en ik een huis kochten. In 2011 zijn wij getrouwd in het oude gemeentehuis te Tholen en in maart 2014 is ons huwelijk bekroond met een zoon.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik mijn gezin enorm belangrijk. Ik geniet er van samen leuke dingen te doen en op stap te gaan. Ook eigen tijd vind ik belangrijk, en daarom ga ik regelmatig sporten en af en toe een avondje op stap. Shoppen is natuurlijk ook een hele leuke bezigheid! Ik lees en puzzel graag en ben graag bezig met het maken van teksten en afbeeldingen met mijn plotter, voor bijvoorbeeld op shirts of hout.

Waarom wil ik graag trouwambtenaar zijn?

Het is super om een eigen draai te geven aan een huwelijksvoltrekking! Ik help jullie graag om dit stukje van jullie dag te realiseren op de manier waarop jullie dit willen, zodat er met plezier op terug gekeken kan worden. Het is een voorrecht om jullie in de echt te mogen verbinden en de liefde te vieren!

Jullie dag

Jullie dag draait natuurlijk volledig om jullie. Ook met de wettelijke regels die gevolgd moeten worden, zijn er hele leuke mogelijkheden tijdens de ceremonie. Vraag hier dus zeker naar bij mij, of een van mijn collega- trouwambtenaren.

Kernwoorden

Vrolijk, spontaan, praatgraag, creatief en flexibel.

e-mail: marciakonings@gmail.com