Collage trouwambtenaar Jack Westdorp

Trouwambtenaar Jack Westdorp

Ik ben geboren in Oud-Vossemeer, maar al snel verhuisd naar Sint-Annaland. Sinds 2015 ben ik zelfstandig organisator en regisseur op het gebied van zakelijke evenementen, het voltrekken van huwelijken en partnerschapsregistraties én begeleider bij het laatste afscheid nemen van het leven. Ik wil de wereld een beetje mooier maken door het creëren van memorabele momenten. Ik deel werk en privé met Pierre van Broekhoven, waarmee ik al bijna 35 jaar heel gelukkig samenleef.

Vrije tijd

Vanaf jonge leeftijd ben ik actief vrijwilliger bij diverse organisaties op het gebied van cultuur, leefbaarheid, zorg, vervoer en toerisme. Zowel zakelijk als privé werk ik veel en graag samen met mensen. Als jongen heb ik mezelf beloofd om later een Bourgondiër te worden en dat is goed gelukt. Ik ben gek van eten en wijnen. Indonesië heeft mijn hart gestolen, maar ik verblijf ook regelmatig in ons vakantiehuis in Zuid-Frankrijk om vandaar uit (trouw)feesten op bijzondere locaties te organiseren.

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn

“Daar moet je echt op reageren, dat past helemaal bij jou.” Dat kreeg ik destijds van vrienden en familie te horen toen er een vacature was voor trouwambtenaar. Zo gezegd, zo gedaan. Het is een bijzondere rol die ik nu ook professioneel uitoefen en verbind, zowel binnen als buiten de gemeente Tholen. Gedurende zo’n 40 minuten zet ik twee verliefde mensen in het zonnetje door het vertellen van hun verhaal. Hoe mooi is dat? 

Jullie dag

Jullie ceremonie wordt zeer persoonlijk en herkenbaar. Ik ga namelijk júllie verhaal vertellen. Waar hebben jullie elkaar leren kennen, wat waarderen jullie het meest in elkaar en waar kijken jullie samen naar uit? Zomaar een paar vragen waarmee ik jullie verhaal kan maken. Afhankelijk van de wensen kunnen kinderen in de ceremonie betrokken worden en ook de getuigen krijgen aandacht. Zij zijn immers niet voor niets uitgekozen en dat mogen ze weten. 

Kernwoorden

Verbinder, bruggenbouwer, meedenker, creatieveling met humor en passie voor ceremonie.