Trouwambtenaar Jack Westdorp

Ik ben geboren in Oud-Vossemeer, maar na mijn eerste verjaardag verhuisd naar Sint-Annaland en daar woon ik nog steeds. Als zelfstandig ondernemer richt ik me op zakelijke events en projectmanagement. Daarnaast ben ik trouwambtenaar en uitvaartbeleider. Heel afwisselend. Mijn streven is om de wereld een beetje mooier te maken door van bijzondere momenten memorabele momenten te maken. Ik deel werk en privé met Pierre van Broekhoven, waarmee ik al bijna 40 jaar heel gelukkig samenleef.

Vrije tijd

Vanaf jonge leeftijd ben ik actief vrijwilliger bij diverse organisaties op het gebied van cultuur, leefbaarheid, zorg, vervoer en toerisme. Zowel zakelijk als privé werk ik veel en graag samen met mensen. Lang geleden heb ik mezelf voorgenomen om later een Bourgondiër te worden en dat is goed gelukt. Ik ben fan van eten en wijnen. Indonesië heeft mijn hart gestolen en verblijf diverse maanden per jaar in onze vakantiewoning in Zuid-Frankrijk om vandaar uit (trouw)feesten op bijzondere locaties te organiseren.

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn

“Daar moet je echt op reageren, dat past helemaal bij jou.” Dat kreeg ik destijds van vrienden en familie te horen toen er een vacature was voor trouwambtenaar. En zo is het begonnen. Zowel binnen als buiten de gemeente verbind ik mensen door het partnerschap of huwelijk. Een ceremonie in het buitenland - met Frankrijk als specialisme - is bij mij ook mogelijk. Gedurende zo’n 40 minuten zet ik twee verliefde mensen in het zonnetje door het vertellen van hun verhaal. Niks standaard, alles maatwerk. Hoe mooi is dat? 

Jullie dag

Jullie ceremonie wordt zeer persoonlijk en herkenbaar, het is immers jullie verhaal. Waar hebben je elkaar leren kennen, wat waarderen je het meest in elkaar en waar kijken jullie samen naar uit? Zomaar een paar vragen die inhoud geven aan jullie verhaal. Indien gewenst kunnen kinderen in de ceremonie betrokken worden en ook de getuigen krijgen aandacht. Zij zijn immers niet voor niets uitgekozen en dat mogen ze weten. 

Kernwoorden

Verbinder, bruggenbouwer, meedenker, creatieveling met humor en passie voor ceremonie. 

e-mail: info@jackwestdorp.nl