Kom op 28 maart naar de opening van de fietstunnel N286

Op donderdag 28 maart om 15.00 uur opent wethouder Corniel van Leeuwen, samen met Heijmans, de nieuwe tunnel voor fietser en voetgangers onderdoor de N286. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! De feestelijke opening is bij de ingang van de fietstunnel, aan de kant van de Molenvlietsedijk.

De opening is bij de ingang van de fietstunnel, aan de kant van de Molenvlietsedijk. Hier kunt u niet parkeren. Kom daarom op de fiets of lopend. Voor de opening nodigen we pers uit. Ook worden er foto’s en video’s gemaakt.

Opening fiets- en voetgangerstunnel en omleidingsroutes

Voetgangers en fietsers kunnen via deze tunnel op een veilige manier onder de N286 door. Vanaf 28 maart om 16.30 uur tot en met 10 april kunnen fietsers van Oud-Vossemeer richting Tholen via de Oud-Vossemeersedijk en de Groeneweg de fietstunnel bereiken. Na 10 april kunnen de fietsers vanaf Oud-Vossemeer ook via de Puitsedijk richting Tholen.

Let op! Op vrijdag 5 april vinden er nog asfalteerwerkzaamheden plaats. Die dag kunnen fietsers gebruik maken van de omleidingsroutes zoals afgelopen jaar.

Opening ontsluitingsweg Welgelegen en landbouwroute

De landbouwroute én de weg richting het bedrijventerrein Welgelegen gaan vrijdag 29 maart open. Met de opening van de Groeneweg is er een tweede aansluiting tussen het bedrijventerrein en de N286.

De genoemde data zijn afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden.