Het CBS heeft tot taak het verzamelen en bewerken van gegevens met als doel het publiceren van statistieken ten behoeve van praktijk, beleid en wetenschap in Nederland. het CBS publiceert jaarlijks cijfers over gemeenten. Ga naar de laatste actuele publicatie van het CBS over Tholen (opent een pdf).

Gemeente Op Maat

In Gemeente Op Maat geeft het CBS statistische overzichten van elke Nederlandse gemeente. De onderwerpen lopen sterk uiteen, bijvoorbeeld van het aantal inwoners tot het aantal bijstandsuitkeringen, en informatie over de wijken en buurten in een gemeente.

Alle gegevens in Gemeente Op Maat kunnen worden geraadpleegd via de CBS-website. Gemeente Op Maat is beschikbaar in pdf-formaat. Voorgaande uitgaven zijn eveneens beschikbaar.