Ga naar de content van deze pagina.

 

Voorverkoop

De voorverkoop van de zwembadabonnementen start op maandag 11 maart 2019 en loopt tot en met zaterdag 20 april 2019. Tijdens de voorverkoop kunt u digitaal uw producten aanschaffen. Ook kunt u op de voorverkoopdagen uw producten aanschaffen bij de receptie van de zwembaden. Na de voorverkoop kunt u aan de recepties van de zwembaden, tijdens reguliere openingstijden, producten aanschaffen. De voorverkoopkorting is dan niet meer geldig.


Voorverkoopdagen bij de zwembaden

Tijdens de volgende voorverkoopdagen kunt u:

 • producten aanschaffen/activeren bij de receptie van de zwembaden;
 • zwemles(sen) vastleggen. Hiervoor heeft u het legitimatiebewijs per leszwemmer nodig;
 • digitaal pasfoto's laten maken (dit kan ook tijdens uw eerste bezoek aan het zwembad).


Voorverkoopdagen zwembad "Haestinge":

Maandag 8 april van 9 tot 13 uur.

Woensdag 10 april van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

Donderdag 11 april van 14 tot 20 uur.


Voorverkoopdagen zwembad "De Spetter":

Maandag 15 april van 9 tot 13 uur.

Woensdag 17 april van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

Donderdag 18 april van 14 tot 20 uur.


Let op!

Bestelde en betaalde producten kunnen niet meer worden omgezet naar een ander product! Kijk voordat u voor uzelf en/of uw gezinsleden een product aanvraagt, goed naar alle opties. 


Aanvragen abonnementen of zwemlessen

Vanaf maandag 11 maart tot en met zaterdag 20 april 2019 kunt u digitaal producten aanschaffen voor de zwembaden. Bij de webkassa kunt u een account aanmaken en producten selecteren. Hierna kunt u middels iDeal betalen. Na betaling krijgt u een bevestigingsmail. 

 

Let op! Het is mogelijk dat deze automatische email in uw spam-box terecht komt. Dit is afhankelijk van uw e-mail instellingen. Houdt dit dus goed in de gaten.


Zwembadpas 

Om een product te gebruiken, dient u per persoon een zwembadpas aan te schaffen. Deze kosten zijn € 3,50 per pas. Deze pas is uw eigendom en deze kan elk seizoen opnieuw worden gebruikt. Uw pas is persoonsgebonden. Om vast te kunnen stellen dat de betreffende pas uw eigendom is, maken we gebruik van een pasfotofunctie. Zonder digitale foto (deze maken we bij de receptie van de zwembaden) is uw pas niet geldig.

 

Betaling

Tijdens de elektronische aanvraag van abonnementen of zwemlessen kunt u op een veilige manier betalen met iDEAL. iDEAL biedt u de vertrouwde betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tijdens uw bestelling komt u automatisch op de betaalpagina. Ik wil meer weten over iDEAL.

 

Kinderen tot 2 jaar

Kinderen tot 2 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang tot de gemeentelijke zwembaden. De kinderen dienen begeleid te worden door een begeleider (18+). Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van de zwemmer zijn. De begeleider is in het bezit van een geldig toegangsbewijs.


Veiligheid voor onze zwemmers

Bij het aanschaffen van een product gaan wij ervan uit dat abonnementhouders beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Hiermee bedoelen we het A-diploma (of gelijkwaardig diploma/vaardigheid). Indien een persoon hier niet over beschikt, dient u dit aan te geven bij de receptie van het zwembad. Personen die niet beschikken over voldoende zwemvaardigheid, dienen begeleid te worden door een begeleider (18+) in badkleding. Deze begeleider moet in de directe nabijheid (ook in het water) van de zwemmer zijn. Deze zwemmers dragen altijd drijfhulpmiddelen aan het lichaam. Het diepe bad is voor hen niet toegankelijk.


Zwemmers met een medische beperking, wat een nadelig effect kan hebben op eigen veiligheid, dienen dit vooraf te melden bij het personeel.

 

Eenmalig toegangsbewijs (geldig voor één zwembadbezoek)

 • Eenmalig toegangsbewijs € 3,60
 • Als het zwembad verschillende momenten van opening heeft op dezelfde dag, dan is uw toegangsbewijs alleen geldig voor één van die momenten.
   

12-Badenkaart (niet te verkrijgen in de voorverkoop)

 • Een 12-badenkaart is geldig op beide zwembaden
 • Om dit product te kunnen gebruiken, dient u een zwembadpas in uw bezit te hebben
 • Op de 12-badenkaart is geen korting mogelijk
 • De 12-badenkaart kost € 36,-
 • De 12-badenkaart is één seizoen geldig. Restitutie is niet mogelijk, resterend tegoed vervalt na sluiting van het zwembad
   

Seizoensabonnementen

De zwemabonnementen zijn geldig voor zowel zwembad "Haestinge" in Sint-Maartensdijk als voor zwembad "De Spetter" in Tholen. 

 

Gezinsabonnementen zijn bedoeld voor gezinsleden, welke aantoonbaar op hetzelfde adres wonen

 • Per persoon € 66,-
 • Gezin van twee personen € 126,-
 • Gezin van drie personen € 160,-
 • Voor een gezin groter dan drie personen betaalt u voor elk volgend gezinslid een meerprijs van € 10,-

Gezinnen vanaf 9 personen kunnen hun seizoenabonnement alleen aanvragen bij de receptie van de zwembaden (dit kan niet online).


Seizoensabonnementen voor groepen met een wisselende samenstelling (zoals kinderopvang en buitenschoolse opvang

 • Groepen minder dan 5 personen € 190,-
 • Groepen van 5-10 personen € 247,50
 • Groepen van 10-15 personen € 305,-
 • Groepen van 15 personen en meer € 362,50


Zwemleskaarten inclusief seizoensabonnement (alleen verkrijgbaar inclusief seizoen abonnement)

 • Zwemleskaart 1 x les per week (inclusief seizoensabonnement) € 132,-
 • Zwemleskaart 2 x les per week (inclusief seizoensabonnement en alléén voor A-diploma, les op zaterdagochtend en 1 avond door de weeks) € 198,-

Let op!

Bij aanschaf van een gezinsabonnement inclusief zwemleskaart(en) berekenen wij, naast de kosten van het gezinsabonnement, alleen de extra kosten van één of meerdere zwemleskaarten ad € 66,- per stuk. Bij de aanschaf en/of het aanvragen van uw abonnement(en), zullen de exacte kosten zichtbaar worden.


Er worden zwemlessen gegeven voor de NRZ-diploma's: A, B, C en zwemvaardigheid 1, 2 en 3, survival en snorkelen (alle lessen; bij voldoende aanmeldingen). Zwemlessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder en voor kinderen die in 2019 6 jaar worden.


Verenigingen

Voor verenigingen, scholen of naar het oordeel van burgemeester en wethouders daarvoor in aanmerking komende groepen van personen, zonder instructie en toezicht van gemeentewege, per uur € 37,50


Per toezichthouder en/of instructeur van gemeentewege, per uur € 45,-.