Ga naar de content van deze pagina.

Omschrijving

De Bibliotheek Oosterschelde verzorgt het openbare bibliotheekwerk voor meer dan 150.000 inwoners van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen.

Bieb in de buurt in alle kernen

In alle kernen komt of is er een Bieb in de buurt met een compacte, actuele en wisselende boekencollectie voor volwassenen. Daarnaast kunnen alle materialen uit de (landelijke) catalogus gereserveerd worden. Speciaal in Tholen-stad, Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland is er een extra zelfservice om reserveringen (zowel voor volwassenen als voor jeugd) op te halen en terug te brengen.

Jeugd

De jeugdcollectie is ondergebracht op alle basisscholen in de gemeente Tholen. Kinderen in de leeftijd 0-12 jaar kunnen op (hun eigen) school gebruik maken van de jeugdcollectie van de Bibliotheek. Ook kunnen ze gereserveerde materialen ophalen en terugbrengen in de Bieb in de buurt in Tholen-stad, Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland.

Daarnaast is er nog een kleine collectie boeken voor 0-4 jarigen aanwezig in alle woonkernen bij de Bieb in de buurt.

Wat moet ik doen?

Lid worden van de Bibliotheek kan door online het aanmeldformulier in te vullen via de website van de Bibliotheek.

Contactgegevens

Kijk voor meer informatie, reserveren/verlengen, lidmaatschap, vestigingen en openingstijden: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Wet en regelgeving