Maatregelen om verspreiding van het virus te beperken

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Per 1 juni kunnen we in Nederland opnieuw enkele maatregelen versoepelen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.

Lees welke maatregelen het kabinet heeft genomen op 19 mei 2020. Dit alles is ook te lezen via een overzichtelijke factsheet(jpg176 KB) van Rijksoverheid.

Toch op vakantie? Ga dan wijs op reis!

De zomer van 2020 wordt vanwege het coronavirus anders dan we gewend zijn. Met vakantie gaan is dit jaar minder vanzelfsprekend. Voor wie toch gaat, luidt het advies van het kabinet: bereid u goed voor en informeer uzelf.

Lees tot welke mogelijkheden het kabinet heeft besloten op 3 juni 2020. Dit is ook te lezen via een overzichtelijke factsheet(jpg282 KB) van Rijksoverheid.

Nog steeds geldt:

• Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Vermijd drukte
  • Werk zoveel mogelijk thuis

Het coronavirus verspreidt zich door Nederland, en heeft flinke impact op het openbare leven. Hier leest u wat de ontwikkelingen zijn rondom het coronavirus en wat u zelf kunt doen om verspreiding van het virus te voorkomen. Deze pagina wordt steeds bijgehouden met de laatste, nieuwe ontwikkelingen.

Dienstverlening

Vanaf dinsdag 2 juni is het gemeentehuis weer geopend op de gebruikelijke tijden van 8.30 tot 16.30 uur.
Dit geldt ook voor de donderdagavondopenstelling van 18.00 tot 20.00 uur.

Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst en volgen in ons dagelijkse werk de richtlijnen van de landelijke overheid. Wij vragen u alleen op het gemeentehuis te komen als u geen verkoudheids- of griepklachten heeft.