Vanaf maandag 23 maart opent de centrale prikpost in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet (Tholen) haar deuren. De overige prikposten binnen de gemeente sluiten juist, dit i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus. Deze keuze is gemaakt door Star-shl (de organisatie van de prikposten). De gemeente faciliteert alleen d.m.v. het gebouw ter beschikking te stellen.

Wie een bezoekje brengt aan de prikpost vindt de ingang daarvan aan de zijde van het jeugdhonk. Aan de buitenkant wordt aangegeven waar de ingang van de prikpost is. Dit is naast de hoofdingang van het gebouw.

De prikpost is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur.

Op afspraak

Om te voorkomen dat er te veel patiënten in de wachtruimte zijn, werkt Star-shl vanaf maandag 23 maart voor bloedafname zoveel mogelijk volgens geplande afspraken.

U kunt een afspraak maken via het Klantcontactcentrum van Star-shl via telefoonnummer 088 020 95 55 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Er is de mogelijkheid om thuis te prikken. Via telefoonnummer 088 0209555 kunt u een afspraak maken om thuis geprikt te worden.