Ga naar de content van deze pagina.

Het aantal coronabesmettingen stijgt snel. Om de bescherming tegen corona te verhogen, begint GGD Zeeland vanaf vrijdag 19 november op de huidige vaccinatielocaties met het zetten van boostervaccinaties bij de leeftijdscategorie 80+. Ook zorgpersoneel krijgt binnenkort een uitnodiging voor deze vaccinatie. Vanaf 23 november is er een vaccinatielocatie in sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Hier kunt u op maandagen en dinsdagen tussen 09.00 en 18.00 uur terecht voor een boostervaccinatie.

 

Uitnodiging

Het RIVM stuurt vanaf 18 november uitnodigingsbrieven aan de leeftijdsgroep 80+. Wanneer u een brief ontvangen heeft, kunt u de Landelijke Vaccinatie Afsprakenlijn bellen om een afspraak te maken. Na de leeftijdsgroep 80+ volgt de leeftijdsgroep 60+.

 

Vaccinatielocatie Tholen

GGD Zeeland breidt vanaf 23 november de vaccinatielocaties in Zeeland uit, zodat er een vaccinatielocatie in de buurt is. Een van de nieuwe locaties wordt sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. Hier kunt u op maandagen en dinsdagen tussen 09.00 en 18.00 uur terecht voor een boostervaccinatie.

 

Vaccin

Op locatie wordt een mRNA-vaccin als Moderna of BioNTech/Pfizer gegeven. 

 

Meer informatie

Meer informatie, locaties en tijden: https://www.ggdzeeland.nl/over-ggd-zeeland/actueel/boosterprik-versneld-van-start/.

 

Veelgestelde vragen over boostervaccinaties: https://ggdghor.nl/veelgestelde-vragen-boostervaccinatie/ .