Vrijdagmiddag is door het Algemeen Bestuur van Veiligheidsregio Zeeland de nieuwe noodverordening vastgesteld. Deze heeft gevolgen voor de toeristische sector. Op de website ZeelandVeilig treft u een overzicht van vragen en antwoorden aan.

Heeft u een vraag met betrekking tot het verbod op recreatief nachtverblijf, waarvan het antwoord niet in het overzicht van vragen en antwoorden staat, dan kunt u op zaterdag 28 maart contact opnemen met het tijdelijk toeristisch loket van de samenwerkende Zeeuwse gemeenten via het nummer: 14 0115. Het telefoonnummer is uitsluitend op zaterdag bereikbaar van 10.00 – 14.00 uur. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar +31 115 455000. Vanaf maandag 30 maart kunt u contact opnemen met uw eigen gemeente.