Vanwege de aangescherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, passen wij onze dienstverlening aan. Wij werken alleen nog op afspraak tijdens de ochtenduren van 09.00 - 12.30 uur. Dit kan digitaal of u kunt hiervoor bellen naar het algemene nummer 14 0166. Wij geven voorrang aan spoedgevallen en vragen u daarnaast waar mogelijk aanvragen digitaal te doen. 's Middags is het gemeentehuis gesloten.

De telefonische dienstverlening wordt niet beperkt. Telefonisch zijn wij maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 – 16.30 uur. Op de vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Wij blijven u zo goed mogelijk van dienst en volgen in ons dagelijkse werk de richtlijnen van de landelijke overheid. Wij vragen u alleen op het gemeentehuis te komen als u geen verkoudheids- of griepklachten heeft.