De gemeente Tholen publiceert (een deel van de) besluiten en andere bekendmakingen via Overheid.nl. Op deze publicaties kunt u zich abonneren via 'Berichten over uw buurt'. Wanneer u zich aanmeldt bij deze e-mailservice van overheid.nl, dan krijgt u onder meer berichten over ruimtelijke plannen, verordeningen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten in uw buurt.

Welke berichten publiceert de gemeente?

Zoeken naar lokale regelgeving

Het is mogelijk om via een zoekopdracht lokale regelgeving (verordeningen en besluiten) te vinden. Algemene en officiële lokale regelgeving van de gemeente Tholen wordt gepubliceerd op officielebekendmakingen.nl

Voorbeeld zoekopdracht

We hebben voor u een voorbeeld zoekopdracht voor de Algemeen Plaatselijke verordening (APV) van de gemeente Tholen opgezocht.

Ga naar https://zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/ en geef onderstaande zoekopdracht in. Selecteer bij voorkeur:

Verfijn naar wens uw zoekopdracht.

Berichten over uw buurt in Tholenderwijs

Besluiten verschijnen ook iedere week in verkorte vorm op de gemeentelijke pagina Tholenderwijs. Op deze website zijn de teksten in pdf-formaat te downloaden.

Website www.overheid.nl

Wilt u meer weten over Overheidsinformatie bezoek dan de website van Overheid.nl, de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.