Ga naar de content van deze pagina.

Het voorjaar komt eraan!

 

De eerste bloembollen komen uit de grond, bomen en struiken gaan weer uitlopen en de temperatuur loopt langzaam op. Maar …….. ook het onkruid gaat weer groeien. Onder andere in je tuin of tussen de tegels op de stoep. Om dat snel weg te krijgen, hebben wij een leuke winactie opgezet.

 

Project Schoon Water Zeeland

Vorig jaar heeft gemeente Tholen meegedaan aan een prijsvraag van het project Schoon Water Zeeland (www.schoon-water.nl). Dit project richtte zich op alternatief gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen en zocht naar manieren om minder chemische middelen te gebruiken en anders te werk te gaan met onkruidbestrijding. Onze gemeente heeft hiermee € 1.000,00 gewonnen.

 

Winactie

Wij gaan dit bedrag terug geven aan onze inwoners in de vorm van te winnen tuingereedschap. Dit gereedschap kun je gebruiken bij het chemievrij bestrijden van onkruid. Per kern van onze gemeente worden er prijzen verloot.

 

Wat moet je doen?

Heel makkelijk! Stuur een e-mail naar winactie@tholen.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats en leeftijd. Deelnemen kan van 13 maart t/m 27 maart 2018.          

 

Actievoorwaarden

Lees vooraf de actievoorwaarden op onze website. Hier kun je ook vinden hoe de prijzen per kern worden verdeeld. Lees hier de actievoorwaarden.