Op 12 maart heeft een bewonersbijeenkomst plaatsgevonden voor de inwoners van Sint-Maartensdijk-West. Tal van ideeën en initiatieven zijn naar voren gebracht en worden door zowel bewoners zelf als door de organisatoren van de avond (gemeente, woningcorporatie Stadlander en Bouwgroep De Nijs-Soffers) verder opgepakt.

Benieuwd naar de andere onderwerpen die besproken zijn? Lees het verslag hier.

Verkiezing nieuwe naam

De deelnemende bewoners zijn deze avond creatief bezig geweest met het bedenken van een nieuwe naam voor de wijk. Uit deze namen is een top 4 samengesteld. Nu is het de beurt aan iedereen die Sint-Maartensdijk-West een warm hart toedraagt om hier een keuze uit te maken.

Stemmen kan tot en met 5 april door hier het formulier in te vullen op de website van Stadlander, door de naam van keuze te liken op de Facebookpagina’s van Stadlander en/of gemeente Tholen of door het invullen van het formulier verkrijgbaar bij Sport- en gemeenschapscentrum Haestinge en aldaar in te leveren.

Nieuwe namen

Er kan gekozen worden uit de volgende namen:

1. Smerdiek-West
  2. Nieuw West
  3. 'T Schorre
  4. Bloemenwijk

Uitslag verkiezing

Na de verkiezing wordt er een beeldmerk en huisstijl ontwikkeld voor de nieuwe naam. De nieuwe naam en het beeldmerk worden voor de zomervakantie onthuld op feestelijke wijze.