Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Ingekomen aanvraag/ aanvragen omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij de volgende aanvraag/aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:

• Sint Philipsland – Beatrixstraat 13: het plaatsen van 2 dakkapellen op voordakvlak woning (ontvangen op 8 mei 2018).
  • Tholen – Zwink: het bouwen van een woning (ontvangen op 4 mei 2018).

Beschikking omgevingsvergunning / Beschikkingen omgevingsvergunningen

Reguliere voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning / omgevingsvergunningen hebben verleend:

• Oud-Vossemeer – Schoolstraat 20 XS01: het plaatsen van een overkapping (verzonden op 7 mei 2018).
  • Scherpenisse – Gorishoeksedijk 27f: het bouwen van een recreatiewoning (verzonden op 7 mei 2018).
  • Sint-Annaland – Spuistraat / Havenweg: het verplaatsen van een pinbox (verzonden op 8 mei 2018)
  • Tholen – Regentessestraat 41: het vergroten en renoveren van een woning (verzonden op 7 mei 2018).

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking is verzonden aan de aanvrager bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen. Indien u een beschikking wilt inzien, kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer 14 0166.

Degene die tegen een beschikking bezwaar heeft gemaakt, kan tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant te Breda, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Nadere informatie over het indienen van een bezwaar- en een beroepschrift en het aanvragen van een voorlopige voorziening vindt u in de brochure "Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid" die u kunt downloaden van de site www.rijksoverheid.nl (https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2015/04/14/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid).

Een beroep- en een verzoekschrift kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.