Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tholen die niet kunnen voldoen aan de landelijke Regeling Gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), kunnen een beroep doen op de kosteloze verstrekking VOG van de gemeente.

Voor deze kosteloze verstrekking VOG gelden van de gemeente Tholen de volgende voorwaarden:

- De vrijwilligersorganisatie kan aantonen dat deze niet in aanmerking komt voor de Regeling Gratis VOG.

- De vrijwilligersorganisatie kan aantonen dat de vrijwilligers waarvoor een VOG wordt aangevraagd, werk doen t.b.v. kwetsbare groepen in de samenleving, zoals minderjarigen, ouderen en mensen met een beperking.

Vrijwilligersorganisaties die meer willen weten over deze kosteloze verstrekking of een aanvraag willen doen, kunnen zich melden bij Marja Boluijt Email: marja.boluijt@tholen.nl