Akse Media start in de week van 22 mei 2018 met het actualiseren van de redactionele adressen voor de gemeentegids 2018/2019. Akse Media is de organisatie die ieder jaar de realisatie van de gemeentegids van de gemeente Tholen verzorgt.

E-mail of telefoon

Alle bedrijven en verenigingen waarvan een e-mailadres bekend is, ontvangen een e-mail. De e-mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens kan controleren en eventueel aanpassen. De bedrijven en verenigingen waarvan geen e-mailadres bekend is, worden binnenkort telefonisch door Akse Media benaderd.

Aanmelden

Wanneer een bedrijf of vereniging nog niet in de gemeentegids is opgenomen, kan men de organisatie of vereniging zelf aanmelden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte. Voor aanmelding of voor het stellen van vragen, kan op de volgende manieren contact opgenomen worden:

- Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Tholen)

- Telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)

- Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Tholen) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen uiterlijk tot 29 juni 2018 worden doorgegeven aan de redactie van Akse Media.