Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in uw buurt? Dat kan snel en eenvoudig via de gratis service Over uw buurt. De gemeente Tholen en andere overheidsinstanties publiceren hier besluiten die direct invloed hebben op uw leefomgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Zo bent u altijd op de hoogte wanneer er in uw buurt een huis verbouwd wordt, er bomen gekapt worden of een evenement gaat plaatsvinden.

Berichten van Over uw buurt kunt u rechtstreeks via de mail ontvangen door u te abonneren op de e-mailservice. Ook kunt u de bekendmakingen op uw smartphone of tablet via de app bekijken. U bepaalt zelf van welke instanties en binnen welke straal u berichten wilt ontvangen. Informatie van de gemeente, provincie en waterschap komt via Over uw buurt op één plek samen.

U kunt zich aanmelden voor de e-mailservice via de website overuwbuurt.overheid.nl. De app is beschikbaar voor Apple, Android en Windows.