Uw foto op de voorpagina van de nieuwe gemeentegids? Doe mee!

De lente is in volle gang. Misschien een mooi moment voor u om een prachtige foto te maken. Als u denkt dat u een mooie foto heeft die geschikt is voor in de gemeentegids 2017/2018, kunt u deze insturen.

Hoe doet u mee?

U kunt uw foto’s aanleveren tot en met 7 juni 2017 via dit formulier. Er wordt gevraagd om uw gegevens, zodat er contact met u opgenomen kan worden als uw foto gewonnen heeft.

Waar kunt u een foto van maken?

U kunt bijvoorbeeld een foto maken van het Thoolse landschap, een Thools evenement of een bouwwerk. Zo zijn er nog veel meer onderwerpen te verzinnen om een foto van in te sturen.

Waardebon

De makers van de beste drie foto's krijgen een VVV-waardebon. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids maakt. De winnende foto’s worden ook op de omslag van de gemeentegids geplaatst. De jury bestaat uit burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde, medewerkers van het cluster Communicatie van de gemeente Tholen en de publieksjury die via Facebook kan stemmen op de mooiste foto.

Als u meedoet met de fotowedstrijd, gelden de volgende voorwaarden:

• Alleen inwoners van de gemeente Tholen mogen deelnemen;
  • Per persoon mogen maximaal twee foto's worden ingeleverd;
  • Medewerkers van de gemeente Tholen zijn uitgesloten van deelname
  • De foto's moeten genomen worden in deze gemeente en moeten herkenbaar zijn voor de Thoolse samenleving;
  • De foto's moeten digitaal aangeleverd worden in .JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB;
  • De gemeente Tholen kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, het burgerjaarverslag, etc.;
  • Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto's.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats in september. Heeft u vragen of problemen met het verzenden van de foto's via het formulier, dan kunt u een e-mail sturen naar communicatie@tholen.nl