Winnaars Thoolse fotowedstrijd bekend

De winnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend! Het thema van deze fotowedstrijd was ‘Tholen door mijn ogen’. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste ‘belevingsfoto’. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 1500 keer gestemd met likes.

Winnaars

Op de eerste plaats is geëindigd de foto van Hettie ZurMuhlen met 362 stemmen. Zij maakte een foto van de horizon, met schorren en slikken bij Sint-Maartensdijk. De tweede plaats is voor Aart de Boer met een foto van vogels achter ploegende boeren bij Scherpenisse. Deze foto heeft op Facebook 266 stemmen gekregen. De derde plaats is voor Marcus Maassen. Hij maakte een foto van een bloemenpracht met op de achtergrond de watertoren van Scherpenisse. Deze foto kreeg op Facebook 233 stemmen. De winnaar van de mooiste belevingsfoto is Marleen Nieuwkoop met haar foto van de nazomer en zonsondergang op de Oesterdam.

Omslag

De winnende foto’s worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend.