Summergames in de zomervakantie

De zomervakantie staat bijna voor de deur. De gemeente Tholen (team Jij Op Tholen) biedt weer een gevarieerd programma aan met allerlei leuke spelletjes en activiteiten: Summergames. Tijdens deze ‘Summergames’ kunnen kinderen en jongeren meedoen met verschillende zomerse activiteiten. Vooraf inschrijven voor een activiteit is verplicht. Inschrijven kan vanaf dinsdag 25 juni vanaf 13.00 uur via jijoptholen.nl/summergames-2024

Bijna iedere dinsdag en donderdag in de zomervakantie is er wat te doen. Op het programma staan onder andere zeskamp, muziekcarrousel, suppen en panna knock out. De Summergames starten met een outdoorgames op dinsdag 9 juli. Bij iedere activiteit staat aangegeven voor welke leeftijden de activiteit geschikt is. Ook staat erbij of een zwemdiploma verplicht is en andere handige informatie. De meeste activiteiten kosten € 2,00 per persoon. Voor alle activiteiten geldt: vol is vol.

Iedereen in beweging

Het team Jij op Tholen van de gemeente Tholen wil iedereen, jong en oud, in beweging krijgen én houden door het aanbieden van activiteiten. Naast dat bewegen gezond is en zorgt dat je fit en vitaal blijft, is het ook gezellig om bij elkaar te komen met anderen. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van wonen én leven in onze mooie gemeente.

Meer over de Summergames