Start actualisatie gemeentegids

Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, start maandag 6 maart 2023 met het controleren van de adressen voor de gemeentegids 2023-2024. Organisaties die in de huidige gemeentegids staan, krijgen een e-mail. Organisaties die geen e-mailadres hebben laten opnemen in de gemeentegids, worden in de komende periode telefonisch benaderd door een medewerker van Akse Media.

Controleren gegevens

Organisaties die in de huidige gemeentegids staan, krijgen een e-mail met het verzoek hun adresgegevens te controleren. In de e-mail staat een unieke persoonlijke code, waarmee men zelf de gegevens kan controleren en eventueel aanpassen. Ook kan men kiezen voor een uitbreiding van de vermelding tegen betaling. Dit laatste is geheel vrijblijvend, de basisvermelding is en blijft gratis!

Adverteren

Het is mogelijk om te adverteren in de gemeentegids. De advertentieverkoop is al gestart. Akse Media neemt altijd eerst telefonisch contact op met ondernemers om vervolgens tijdens een persoonlijke afspraak de mogelijkheden voor zowel de print- als de digitale versie aan hen voor te leggen. Hij of zij heeft dan ook een aanbevelingsbrief van de gemeente bij zich om aan de ondernemers te kunnen tonen.

Gemeentegids

De gemeentegids die de gemeente Tholen samen met Akse Media uitgeeft, is de enige officiƫle gemeentegids waaraan de gemeente medewerking verleent. De gids wordt bij alle huishoudens in de gemeente bezorgd (uitgezonderd NEE-NEE stickers). Daarnaast wordt de gids op verzoek toegezonden aan andere belangstellenden buiten Tholen. Dat zijn bedrijven, organisaties, potentiƫle inwoners, etc. De gemeente heeft bewust voor een samenwerking met Akse Media gekozen, omdat deze uitgever naast de gedrukte uitgave ook de digitale gemeentegids verzorgt. Deze is altijd actueel, alle wijzigingen worden daarin meteen verwerkt. De digitale gemeentegids is te vinden via www.tholen.smartmap.nl.

Adres aanleveren

Wanneer verenigingen, organisaties en maatschappelijk instellingen binnen de gemeente Tholen hun adres willen vermelden in de gemeentegids, dan kunnen zij dit op onderstaande wijze doorgeven:

  • Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Tholen);
  • Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Tholen), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 14 april 2023.