Ontwerpwedstrijd voor jongeren uit gemeente Tholen

Ontwerp een logo en win een cadeaubon van € 75,00

Ben jij tussen de 13 en 23 jaar? Laat jouw creativiteit los op het bedenken van een logo wat past bij het preventieakkoord “Lekker in je vel in de gemeente Tholen”. Stuur jouw ontwerp voor 11 september 2022 in en maak kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 75,-.

Het preventieakkoord is een product van samenwerkende partijen uit de sectoren zorg, onderwijs, sport en welzijn in de negen woonkernen in de gemeente Tholen. Samen hebben zij de ambitie om meer inwoners gezond te laten opgroeien en wonen in een vitale omgeving. 

Herkenbaarheid

Om de activiteiten vanuit het preventieakkoord een ‘gezicht’ te geven, worden jongeren gevraagd een herkenbaar en passend logo te ontwerpen. 

Meedoen?

Ontwerpen kunnen aangeleverd worden tot en met 10 september 2022 via het onderstaande digitale formulier. Het winnende ontwerp wordt op een nader te bepalen moment bekend gemaakt. 
Bij vragen of problemen met het verzenden van het ontwerp via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl.

Stuur je logo in

Jury 

De jury bestaat uit Corniel van Leeuwen (wethouder), een communicatieadviseur van de gemeente en twee leden van de jongerenwerkgroep Preventieakkoord. Zij bepalen de uiteindelijke winnaar.

Prijs

De maker van het mooiste logo krijgt een cadeaubon van € 75,- die je kunt besteden waaraan jij dat wilt!

Het winnende ontwerp gaat gebruikt worden op promotiemiddelen bij activiteiten vanuit het preventieakkoord. 

Voorwaarden

Als je meedoet aan de ontwerpwedstrijd, gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bent tussen de 13 en 23 jaar;
  • Je woont in de gemeente Tholen;
  • Je mag maximaal één ontwerp insturen; 
  • Alleen ontwerpen die zijn aangeleverd via het deelnameformulier, worden in behandeling genomen;
  • De ontwerpen moeten digitaal aangeleverd worden in .JPG, .EPS of .AI-formaat van maximaal 2 GB;
  • De huisstijlkleuren van de gemeente moeten ergens in je ontwerp terugkomen maar je mag zelf weten hoe je dit laat terugkomen; 
  •  Je geeft, wanneer jouw ontwerp heeft gewonnen, toestemming tot rechtenvrij gebruik van het ontwerp voor promotionele doeleinden.