Ondertekening deelname gemeente Tholen aan Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Donderdagavond hebben wethouder Corniel van Leeuwen van de gemeente Tholen, gedeputeerde Jo-Annes de Bat van de provincie Zeeland en Rianne Schröder van SportZeeland de overeenkomst ondertekend waarmee Tholen officieel aangesloten is bij het Volwassenenfonds Sport en Cultuur. Aansluitend is er deze avond door door SportZeeland een interactieve presentatie gegeven over het Volwassenenfonds. 

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

In navolging van het succesvolle Jeugdfonds Sport & Cultuur is er ook het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Het Volwassenenfonds zorgt ervoor ook volwassenen die leven rond het bestaansminimum kunnen deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten. Sporten en/of deelnemen aan een culturele activiteit heeft immers een positief effect op mensen en is het dus van belang dat iedereen hieraan kan deelnemen.

Visie en missie Volwassenenfonds

De visie van het Volwassenenfonds is een inclusieve samenleving waarin iedereen profiteert van de kracht van sport en cultuurDe missie is het wegnemen van financiële drempels tot sport en cultuur bij volwassenen. Gemeenten, intermediairs en potentiële partners worden opgeroepen om aan te haken bij het fonds, zodat iedereen in Nederland binnenkort kan profiteren van de positieve effecten van sport en cultuur. 

Lees meer over het Volwassenfonds Sport & Cultuur op www.volwassenenfonds.nl.