Nieuwe activiteiten in Sint-Maartensdijk

Vanaf november organiseert gemeente Tholen vanuit het preventieakkoord ‘Lekker in je vel in de gemeente Tholen’ nieuwe activiteiten als jeu de boules, BlijFit en ouder-peutergym in Sint-Maartensdijk. De initiatieven voor jeu de boules en BlijFit zijn voortgekomen uit de inloopochtend die na afloop van de Gezondheidstest georganiseerd is voor inwoners van 65 jaar en ouder. De ouder-peutergym wordt naar aanleiding van een proefperiode van voor de zomervakantie voortgezet.

Jeu de boules

Op woensdag 2 november, 13.30 uur wordt een vrijblijvende inloopmiddag bij de jeu de boulesbaan naast sport- en gemeenschapscentrum Haestinge georganiseerd. Ervaring is niet nodig. De begeleiding geeft ter plekke uitleg.

BlijFit

Op maandag 7 november kunnen inwoners van 10.00 tot 11.00 uur deelnemen aan de eerste les van gym op en rondom de stoel in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge. Deze gym wordt in samenwerking met gymvereniging NAKS georganiseerd. De kosten zijn 15 euro voor een proefperiode van 12 weken waarbij een maandelijkse workshop is inbegrepen.  Na de proefperiode wordt er gekeken of deze groep voortgezet kan worden onder sportvereniging NAKS.

Ouder-peutergym

Op maandag 7 november wordt in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge de gym voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een (groot)ouder weer opgestart. De les duurt van 09.00 tot 10.00 uur en wordt in samenwerking met sportvereniging NAKS georganiseerd. Voor de eerste 12 weken wordt een totaalprijs van 15 euro gevraagd.

Inschrijven

Inschrijven voor de activiteiten kan via www.jijoptholen.nl/activiteiten-jij-op-tholen.

​​​​​​​Vrijwilligers gezocht

Jij op Tholen (gemeente Tholen) is op zoek naar een begeleider(s) voor de zaalvoetbal in Sint-Maartensdijk. Kijk voor meer informatie op www.jijoptholen.nl/zaalvoetbalsintmaartensdijk.