Meld je aan voor het Burgerberaad Zorg Zeeland

Op 11 februari 2023 start het Burgerberaad Zorg Zeeland. Tijdens het Burgerberaad Zorg Zeeland denken ambtenaren en politici en professionals in zorg, welzijn en onderwijs samen met inwoners na over de vraag: Hoe organiseren we samen de zorg in Zeeland?

De uitnodigingen voor het Burgerberaad Zorg Zeeland zijn verstuurd. Heb jij er een gekregen? Meld je dan aan via www.denkmeezorgzeeland.nl/aanmelden.

Hulp van inwoners

Als een gemeente of de overheid een oplossing moet vinden voor een moeilijk probleem, kunnen ze de hulp vragen van inwoners. De zorg is zo’n moeilijk probleem. Daarom organiseren we het Burgerberaad Zorg Zeeland. Dat zijn bijeenkomsten waarbij Zeeuwse inwoners de Zeeuwse gemeenten helpen om oplossingen te bedenken. Ook de Provincie Zeeland, zorgverzekeraar CZ en veel organisaties in de zorg doen mee. Deze partijen werken al een tijdje samen als de Zeeuwse Zorg Coalitie en zijn initiatiefnemer van het Burgerberaad Zorg Zeeland.

Laat horen hoe jij denkt over de zorg en jouw gezondheid

  • Wat kan er beter, volgens jou?
  • Welke ideeën heb jij over de zorg van de huisarts of het ziekenhuis?
  • Kun je hulp gebruiken om meer te bewegen of te stoppen met roken?
  • Heb je te maken met een lange wachtlijst voor een operatie?

Aanmelden

Jouw deelname is belangrijk om plannen te maken die echt passen bij de behoeften van de Zeeuwen. Zo houden we Zeeland samen gezond.

Heb je geen uitnodiging gekregen voor het Burgerberaad Zorg Zeeland en wil je je aanmelden als geïnteresseerde? Ga dan naar www.denkmeezorgzeeland.nl.  Hier vind je ook meer informatie over het Burgerberaad Zorg Zeeland.

Het Burgerberaad Zorg Zeeland wordt mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Zorg Coalitie. Dit zijn de 13 Zeeuwse gemeenten, de Provincie Zeeland, Zorgverzekeraar CZ, Zorgbelang, vrijwel alle Zeeuwse organisaties in zorg en welzijn, en het ministerie van VWS.

Dit is je kans om jouw stem te laten horen. Meld je aan en denk mee op 11 februari 2023!