Meedenken over sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet verlengd

Al ruim 300 inwoners gaven online hun ervaringen, ideeën en wensen door over het multifunctioneel complex sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet in de kern van Tholen. Het complex moet verduurzaamd worden en is ook toe aan vernieuwing. Voordat gekozen wordt voor verduurzamen, renoveren, opfrissen of opnieuw bouwen van het centrum is de gemeente geïnteresseerd in de behoefte van haar inwoners, bedrijven en verenigingen die gebruik maken van het gebouw. De online vragenlijst is nog tot 24 juni in te vullen via www.meulvlietdenkjemee.nl.

Meulvliet trekt inwoners van het gehele eiland Tholen en is daarmee het grootste ontmoetingscentrum van de gemeente. Er bevinden zich vergaderruimtes, oefenlocaties voor sport en cultuur en horecagelegenheid. Vanuit de beheerders van dit complex is de vraag gekomen of het geen tijd is voor vernieuwing van het gebouw, dat stamt uit 1980.

Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten. Deze week ontvangen inwoners van de kern Tholen een uitnodiging per post om de vragenlijst digitaal in te vullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt.