Extra proeflessen bij sport- en cultuurverenigingen

Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen zich weer aanmelden voor extra proeflessen bij verschillende sport- en cultuurverenigingen in onze gemeente. Zo kunnen kinderen ontdekken wat er bij hen past. Bijna alle proeflessen zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via https://www.jijoptholen.nl/extra-proeflessen. De eerste proeflessen starten vanaf maandag 18 maart.

Basisscholen die aangesloten zijn bij het project krijgen deze week informatie over de proeflessen uitgereikt. Door de inzet van de deelnemende verenigingen is er weer een mooi aanbod van proeflessen. De lessen zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met een sport- en/of cultuurvereniging.

Sport- en Cultuurboekje

De lessen zijn een aanvulling op het Sport- en Cultuurboekje. In september vorig jaar ontvingen bijna alle basisscholen in de gemeente Tholen dit boekje voor hun leerlingen. In het boekje presenteren lokale sport- en cultuurverenigingen zich aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Bekijk het digitale boekje op https://www.jijoptholen.nl/sport-en-cultuurboekje