Doe mee met de hardloopgroep in Tholen

De buurtsportcoaches van de gemeente Tholen (team Jij op Tholen) starten vanaf 27 augustus wekelijks een hardloopgroep op in Tholen. De buurtsportcoaches zetten zich in om jong en oud te laten bewegen. Naast dat bewegen gezond is en zorgt dat je fit en vitaal blijft, is het ook gezellig om samen met anderen te bewegen. Zowel beginners als meer ervaren hardlopers van 18 jaar of ouder zijn welkom. Meer informatie en inschrijven via jijoptholen.nl/hardloopgroep-tholen.  

Er starten twee groepen op: een groep voor beginners (Start2Run) en een groep voor gevorderden. Steeds om 19.00 uur vanuit sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen. De beginners starten op 27 augustus, de gevorderden pas op 3 september. Met een groepsapp worden deelnemers op de hoogte gehouden van onder andere loopschema’s en startpunten.

De hardloopgroep wordt mogelijk gemaakt door hardloopvrijwilliger Jan. Jan is een ervaren loper met uitgebreide kennis van hardlooptrainingen en opbouw. Hij zet zich in om de deelnemers te begeleiden. Voor de beginners biedt Jan ondersteuning bij het volhouden van het hardlopen en het stellen en behalen van persoonlijke doelen. Bij de gevorderden gaat het om ervaringen delen.

De hardloopgroep kan voor velen een ‘stok achter de deur’ zijn om regelmatig te blijven bewegen, maar biedt ook de mogelijkheid om op een gezellige manier samen te sporten.