Gedeelte van Lange Zandweg en passeerstrook langs de N286 in Poortvliet in oktober afgesloten

De Lange Zandweg (gedeelte langs de N286) en de passeerstrook voor landbouwverkeer langs de rijbaan van de N286 in Poortvliet zijn van 2 oktober tot en met begin november 2023 afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt de geluidwal vervangen door een geluidscherm en wordt er een vrijliggend fietspad aangelegd vanaf de huidige aansluiting van het fietspad op de Lange Zandweg naar de rotonde Stoofstraat. Het fietsverkeer wordt daardoor gescheiden van het overige verkeer. Het fietspad wordt in opdracht van de Provincie Zeeland door BAM Infra Regionaal Goes aangelegd. 

Omleidingen

Verkeer wordt omgeleid via de Kruytenburgseweg en de Schoondorpsweg. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Stoofstraat, Lageweg en Paasdijkweg. Bekijk de werkzaamheden en omleidingen via: Melvin - Situatie details M148764 (ndw.nu)

Landbouwweg

Tussen de Geerweg en Lange Zandweg in Poortvliet komt ook een landbouwweg. Begin september is BAM Infra Regionaal Goes in opdracht van de Provincie Zeeland begonnen met graafwerk voor de landbouwweg. In april 2024 wordt de weg afgebouwd. Verkeer heeft minimale hinder van deze werkzaamheden.